ПАЛАЛА MEГА ШОУ

Вартість квитків: 

10.12 від 1950 до 170 грн.
11.12 від 2150 до 170 грн.

Адреси кас продажу квитків
Квитковий сервіс 0800305025 (дзвінки безкоштовні)

У МЦКіМ (Жовтневому палаці) 10 та 11 грудня , відбудеться грандіозне шоу ПАЛАЛА ШОУ Наталії Валевської, яке змусить палати всіх і кожного!

Найсучасніше звукове обладнання забезпечить потужний і якісний звук, як на концертах світових зірок.

Небачені образи та екстравагантні костюми від дизайнерів, візажистів зі світовим визнанням, які будуть займатись перевтіленням артистів.

Світлове шоу, незабутні декорації, яскраві спец ефекти, абсолютно різні стилі хореографічних постановок, величезні світлодіодні екрани та понад 100 талановитих виконавців, серед яких будуть переможці шоу талантів не тільки Україні, а й світу, які об`єднаються заради ювілейного шоу, забезпечать незабутні враження кожному глядачеві.

ПАЛАЛА ШОУ прозвучить зі сцени Жовтневого палацу найпопулярнішими хітами, а також ще невідомими, новими композиціями VALEVSKA .

Саунд-продюсери шоу обіцяють продемонструвати улюблені пісні у зовсім новому баченні, а всім гостям концерту радять налаштуватись на танцювальний настрій, адже шоу пролунає у запальному ритмі!

Початок: 19:00
Дати: 10 та 11 грудня 2018 року.
Місце: МЦКіМ (Жовтневий палац).
Адреса: м. Київ, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

15 років разом | Ювілейний концерт

Свою кар`єру талановита співачка розпочала 22 роки тому, а у ролі професійної артистки Наталя Валевська працює понад 15 років.

Всеукраїнську популярність співачка отримала після перемоги у телевізійному проекті «Шанс» в далекому 2005, того ж року у Британії вона здобула премію UBN AWARD у номінації «Відкриття року». Ці дві події відкрили для неї двері у світ шоу-бізнесу.

За довгі роки наполегливої праці Наталія здобула десятки нагород, серед яких «Кришталевий мікрофон», премія та золота зірка у конкурсі Примадонни Алли Пугачової «Алла шукає таланти»«Шлягер року» , Гран-прі у міжнародному конкурсі естрадних виконавців «Море друзів» та багато інших.

Поміж престижних нагород і гучних премій сама VALEVSKA виділяє найбільше ту, яка змушує її відчувати гордість за свою діяльність – відзнака «Любов глядача».

Виступи VALEVSKA з успіхом пройшли в Греції, Голландії, Великобританії, Єгипті, Китаї, Австрії, Франції, Польщі, Італії, Іспанії, Казахстані, Білорусі.

П`ять студійних альбомів, концерти і виступи на найбільших сценах світу, гастролі, престижні нагороди та премії – більше ніж за 20 років творчої праці Валевська стала улюбленицею мільйонів людей, і у ювілейному шоу ПАЛАЛА ШОУ вона має намір продемонструвати усю свою майстерність і талант!

Музика

VALEVSKA

Огонь моей души - Single

Pop 2015 | ℗ 2015 Moon Records

1 Пісня

Свiчка - Single

Pop 2016 | ℗ 2016 Moon Records

1 Пісня, 3 Хвилини

The Best

Pop 2015 | ℗ 2015 Moon Records

20 Пісень

Щаслива я - Single

Pop 2017 | ℗ 2017 Moon Records

1 Пісня, 3 Хвилини

Aurora Dreams - Single

Pop 2015 | ℗ 2015 Moon Records

1 Пісня

Щаслива я - Single

Pop 2015 | ℗ 2015 Moon Records

21 Пісня

Скажи мне да - Single

Pop 2014 | ℗ 2014 Moon Records

1 Пісня

Zhelanya sbudutsya

Pop 2010 | ℗ 2010 Moon Records

11 Пісень

Дискографія

  • 2006 — Отпусти
  • 2007 — Без тебя
  • 2010 — Желанья сбудуться
  • 2015 — The Best
  • 2015 — DVD+CD «Valevskaya Live» концерт в Палаці «Україна»

Сингли

  1. Аdagio
  2. Без тебя
  3. Ветеранам минувшей войны
  4. Две остановки
  5. День рождения
  6. Дно любви
  7. Желанья сбудуться
  8. Мій рідний край
  9. Твое молчание
  10. Мы шагнем на край
  11. Отпусти
  12. Палала
  13. Раненое сердце
  14. Сотня бессонных ночей
  15. Счастливые часов не наблюдают

Відео

VALEVSKA

Новий кліп

Моє тіло

Лідер глядацьких уподобань

Палала

Історія

теле проекте "Шанс" (3-й сезон 2005г.)

Академія мистецтв
Наталії Валевської

MUZA Production

запрошує

#Вокал #Гітара #Фортепіано #Ораторське мистецтво #Акторська майстерність #Школа танців #Модельна школа #Малювання #Стретчінг #Йога

https://muzaproduction.com

(067) 382-93-03

Концерт

VALEVSKAYA Live

Святкове

Новий рік

Караоке

Палала

Контакти

MUZA Production

продюсерський центр

+38 (067) 382-93-03

Володимир

організація концертів

+38 (067) 382-93-33

M1AGANCY

PR - агенція

+380 (095) 534-78-38

Зворотній зв'язок

Ми вдячні за Ваші запитання та пропозиції.

MUSA Production| All Rights Reserved © 2018 | Powered by Alex Suvorov

TOP